Kreativka vse dni v tednu!

Sem Majda. In sem kreativka!

Nikoli nisem marala etiket (no, razen ko gre za oblikovanje in tisk le-teh :), zato se niti ne maram opredeljevati. Sem grafična oblikovalka, vodja projektov, postavljalka spletnih strani, lektorica, pisateljica ali ilustratorka?

Vse in nič. Ali kot jaz rada rečem - moje delo je kreativnost. Ni važno v kakšni obliki in s katerimi orodji. Bistvo je ustvarjanje, ki posledično vodi v uspeh. Vaš uspeh.

Vsaka podoba je edinstvena!

Poskrbite, da bo tudi vaša!

Predlog na spletu je malo morje. Ampak jaz ne maram predlog. Ker sami veste, koliko vlagate v svoje podjetje, verjetno ne želite vaše dejavnosti klasificirati kot nekaj generičnega, nekaj, kar imajo vsi. Zato tudi želite, da je vaša podoba unikatna! In tukaj nastopim jaz. 

Moja naloga ni zgolj odpreti Photoshop ali Illustrator in zmetati skupaj nekaj elementov. Moja naloga je najprej spoznati podjetje, razumeti vaše cilje in na podlagi tega zgraditi vašo identiteto. Ki je na koncu opremljena točno s tistimi delčki mozaika, ki jih potrebujete.

Spoznajmo se!

In oblikujmo novo zgodbo!

Moja znanja so po 15 letih dela v različnih oglaševalskih agencijah in predvsem zaradi želje po samoučenju izjemno široka. 

Ponudim vam lahko popolnoma vse, kar boste potrebovali za samozavesten nastop pred vašo javnostjo. Od različnih vrst oblikovanja, do postavitve spletne strani, poskrbim za marketinške in prepričljive tekste, lahko pa tudi kaj narišemo. Vse je odvisno od vas in vaših želja 🙂